Umjesto čestitke – Nagrada za vjernost

Opis

Umjesto čestitke…

Dragi naši prijatelji kraj godine je pred vratima! Nama je proletila radno i u dobrom društvu! Zahvaljujući vašoj vjernosti i povjerenju koje nam ukazujete već više od 20 godina, hrabro krećemo u 2023.

Umjesto čestitke svim našim dragim pacijentima do 15.01.2023. darujemo bonus od 100kn za ultrazvučni pregled prema vašoj želji!

Kako biste ostvarili pravo na bonus potrebno je sa sobom na pregled donjeti stari nalaz iz Poliklinike.

Bonus se ne može koristiti na laboratorijske, mikrobiloške ni citološke pretrage niti za pakete usluga u koje je već uključen popust.

Prije nego se istrošite na poklone, odjeću, uljepšavanja…razmislite o tome da svojim najmilijima ove godine pokažete koliko brinete o njima i koliko su vam važni. Poklonite im sistematski pregled!

Pravovremeni, redoviti sistematski pregledi pokazat će kako se nosimo sa svakodnevnim obavezama i da li je naš organizam počeo pokazivati znakove „kvara“ – popuštanja normalne funkcije, iako se mi odlično osjećamo i ništa nas ne boli!

Kada zaboli i „kvar“ se već dogodi, ponekad može biti prekasno, jer je bolest već nastupila. Teže ju je liječiti, liječenje duže traje i postupci su zahtjevniji. Zbog toga pregled treba redovito ponavljati. Tako ćemo moći uočiti već prve znakove koje nam tijelo daje i pomoći vama i dragim vam osobama da sačuvaju zdravlje.

Više o sistematskom pročitajte u rubrici Akcije.

Budite nam zdravi i veseli! Želimo vam tople i ugodne Blagdane u krugu najdražih!