Upoznajte nas – pišite, zovite, pitajte!

Poliklinika Svečnjak, punim nazivom Poliklinika za  ginekologiju i opstetriciju, internu medicinu i radiologiju  – mamografiju  SVEČNJAK,  Zagreb, Kružna  49, Jarun, osnovana  je  1997. godine.

Zahvaljujući našim dragim pacijetnima, s kojima smo tijekom dugog niza godina stvorili prijateljski odnos i danas radimo, razvijamo se i učimo! Hvala svima koji nam vjeruju i bez kojih nebismo bili ovdje :)

Obzirom na koncept moderne medicine 21. stoljeća i orjentaciju u smjeru prevencije nastanka kroničnih, neizlječivih bolesti, još na samom početku svoje smo stručne aktivnosti usmjerili prema konceptu ranog otkrivanja bolesti te smo se primarno specijalizirali sa obavljanje sistematskih pregleda posebno prilagođenih potrebama klijenata.

Kako bismo našim pacijentima mogli pružiti cjelovitu zdravstvenu skrb, tijekom godina proširili smo djelatnost i unutar interne medicine otvorili sub-specijalističke ambulante (kardiološka, pulmološka, alergološka…) sa kompletnom dijagnostičkom obradom i liječenjem.

Pored interne medicine, Poliklinika Svečnjak pruža cjelovitu zdravstvenu zaštitu ženama u Ginekološkoj ambulanti i Ambulanti za dojke, s ultrazvukom i mamografijom.

Cilj našeg stručnog djelovanja je, uz poštivanje i strogo  pridržavanje Hipokratovih načela, kompletna obrada, tj. uspostavljanje konačne dijagnoze i pružanje stručnih, medicinskih savjeta o daljnjem liječenju, odnosno načinu života te što lakšoj prilagodbi tempu i zahtjevima koje društvo postavlja pred pojedinca.

Vjerujemo da su zadovoljstvo i odanost klijenata Poliklinike Svečnjak, dugogodišnja suradnja sa privatnim zdravstvenim osiguranjima i dolazak novih klijenata, dokaz naše kvalitete. Naši dragi pacijenti i njihove preporuke, kao i kritike, daju nam poticaj za daljnji razvoj i usavršavanje na putu ka ostvarivanju visokih stručnih i profesionalnih ciljeva. Naš je moto da uvijek može bolje!

Susretljivo osoblje Poliklinike, medicinske sestre i liječnici-specijalisti učinit će sve da budete zadovoljni opsegom, kvalitetom i brzinom pruženih usluga, kao i da se kod nas ugodno osjećate.

Obratite nam se s povjerenjem! Na sve vaše upite ćemo odgovoriti najbolje kako znamo ili vas uputiti na drugu ustanovu gdje vam mogu pomoći!

S poštovanjem,
Melita Mesarić Bačić, dr.med., MBA
Voditeljica Poliklinike

Miroslav Svećnjak
Ravnatelj Poliklinike

 

Prihvaćam Privolu pacijenta zaprikupljanje i obradu osobnih podataka

Dajem Privolu za za prikupljanje i obradu osobnih podataka u svrhu unapređenja mojeg zdravstvenog stanja na način kako je određeno i propisano Uredbom (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka i Zakonom o zaštiti prava pacijenata (NN 169-2953/2004, 37-1267/2008), za svrhu laboratorijskih analiza, obavljanja zdravstvenih usluga, javljanja i slanja rezultata pretraga te davanja savjeta i uputa u cilju unapređenja mojeg zdravstvenog stanja. Svoju privolu možete u svakom trenutku povući osobnim dolaskom ili pisanim putem.

Detaljnije o Privoli za prikupljanje i obradu osobnih podataka